Taxaties

Wij schatten uw belang op de juiste waarde.
U wilt uw huis verkopen en de vraagprijs vaststellen? Uw hypotheekverstrekker vraagt een taxatierapport van de door u gekochte woning? Voor u een bod uitbrengt op de woning die u op het oog heeft wilt u deze eerst zorgvuldig laten inspecteren en taxeren. Voor deze en meer vragen kunt u een beroep doen op ons kantoor.


Wij weten wat er speelt….
Vanzelfsprekend bepaalt de actuele marktsituatie voor een belangrijk deel de waarde. Andere zwaarwegende factoren zijn de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud en het materiaalgebruik. Verder spelen de indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, de ligging en directe omgeving een belangrijke rol. Maar ook het bestemmingsplan, de aanwezigheid van bodemverontreiniging of asbest en het doel van de taxatie zijn van invloed op het vaststellen van de waarde.

De vakbekwame adviseur.
Om u adequaat van dienst te kunnen zijn, stelt ons kantoor hoge eisen aan de vakbekwaamheid van de taxateur. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt rekenen op een deskundig en up-to-date advies.

Een goed begin is het halve werk.
Om u goed van dienst te kunnen zijn, zal uw taxateur zich uitgebreid door u laten informeren. Wat is uw motivatie? Wat verwacht u van een taxatie? Over welke relevante informatie beschikt u? Deze en andere vragen zullen tijdens de eerste persoonlijke kennismaking de revue passeren. Vervolgens zal de taxateur u precies vertellen wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten. Vanzelfsprekend wordt ook de prijs van de dienstverlening met u doorgesproken.

Omdat u liever niets aan het toeval overlaat.
Bij verkoop of verhuur van uw woning, zal uw taxateur de vraagprijs mede bepalen op basis van een grondige inspectie van uw eigendom. Ook zal de taxateur de omgeving aan een onderzoek onderwerpen en informatie opvragen bij het kadaster. Indien nodig wordt er contact opgenomen met de gemeente voor inzage in het bestemmingsplan. Verder zal uw taxateur uitzoeken of er sprake kan zijn van bodemverontreiniging. Vanzelfsprekend worden de nodige bronnen geraadpleegd, waaronder in- en externe databanken, bestanden met actuele marktprijzen en het eigen netwerk van vastgoedspecialisten. Wij laten niets aan het toeval over om de voor u meest gunstige waarde vast te stellen en teleurstellingen achteraf te voorkomen. Alle voor u belangrijke informatie en natuurlijk de taxatiewaarde worden vastgelegd in een glashelder taxatierapport.

Onafhankelijk en klantvriendelijk.
Klantvriendelijk betekent ook dat we open en helder communiceren en u volledig en tijdig informeren.

NWWI en Taxateurs Unie
Ook voor een gevalideerde taxatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij het NWWI en de Taxateurs Unie

                                                   

Meer informatie.
Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met ons kantoor.