Aankoop

Een huis kopen?
Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Stork Makelaardij, lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g.) is een specialist in het begeleiden bij de aankoop van woningen. Wij kennen de markt, kunnen u kosten besparen en staan u met raad en daad ter zijde bij het vinden van uw nieuwe thuis. Een planmatige aanpak is hierbij de zekerste weg naar succes

Wilt u graag ervaren wat een aankoopmakelaar precies voor u doet?
Geen probleem. Wij bieden aan om vrijblijvend met u mee te gaan met een bezichtiging. Na afloop van de bezichtiging heeft u een duidelijk beeld van onze toegevoegde waarde als aankoopmakelaar. Vervolgens kunt u beslissen of u de aankoop laat begeleiden of u zelf aan de slag gaat.  

Gaan wij voor u aan de slag? Eerst weten wat u wilt.
Uw woonwensen en –verlangens op papier zetten, samen met uw aankoopmakelaar. Uw financiële polsstok bepalen, indien gewenst daarbij geholpen door een onafhankelijk Erkend Hypothecair Planner van Reigerdael Hypotheken. Aan de hand van al die gegevens kunnen wij aan de slag.

Aankoopplan:
- Opstellen zoekprofiel
- Bepalen financieringsbehoefte
- Opdracht tot dienstverlening
- Vastleggen zoekprocedure
- Tips bij aankoop

Op zoek naar de geschikte woning.
Dagelijks wordt het nieuwe NVM-aanbod voor u doorgelopen. Indien er een woning bijzit die voldoet aan uw zoekprofiel wordt u daarvan op de hoogte gebracht. Bovendien is het niet uitgesloten dat wij door ons dagelijks werk nog sneller de juiste woning weten te vinden. Natuurlijk blijft u zelf ook rondkijken. Als u iets vindt, kunt u onmiddellijk op ons terugvallen voor een deskundig advies. Indien gewenst wordt gericht gezocht door een advertentie of mailing. Als er een woning gevonden is, kan de afspraak voor een bezichtiging worden gemaakt.

Het makelen begint als de woning gevonden is.
Wij helpen u bij het nemen van een goede beslissing. En nog belangrijker: wij behoeden u voor een slechte beslissing. Het kopen van de spreekwoordelijke kat in de zak wordt voorkomen door grondig onderzoek. Mankeert er iets aan de woning? Wat zijn de plannen voor de buurt? Is de olietank wel gesaneerd? Wat is de woning waard? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden om een gefundeerde keuze te kunnen maken en om beslagen ten ijs te komen bij de onderhandelingen. De onderhandelingen worden op het scherpst van de snede gevoerd door uw ervaren makelaar.

Zorgeloos verhuizen.
Natuurlijk, maar eerst nadat alle zaken zorgvuldig zijn afgehandeld. Vanaf het controleren van de koopovereenkomst tot het tekenen van de akte bij de notaris. Vanaf de aanvraag van de woonvergunning tot de inspectie van de woning. Wij zorgen ervoor. Tot in de puntjes.